Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Læs de betingelser som du godkender ved køb af et produkt/service hos Sv-Hosting

Disclaimer

Der tages forbehold for trykfejl og stavefejl. Sv-Hosting accepterer at levere tjenester til forbrugeren, med forbehold af følgende ("Handelsbetingelser"). Vi bruger forskellige ord til at tale på vegne af "Sv-Hosting" i dette dokument, "Sv-Hosting", "vi", "vores" og "os" henvender sig til sv-hosting.dk. "kunden", "forbruger", "køberen", "du", "din" henvender sig til dig som forbruger af vores service. Vi bruger ordet "SDS" som forkortelse af "Shared dedikeret server". Ved et hvert køb fra sv-hosting.dk accepterer du disse handelsbetingelser, samt at du har læst dem igennem, forstået dem og forpligter dig selv til at holde dig opdateret på dem.

1. Generel leje hos Sv-Hosting

Sv-Hosting kan til enhver tid ændre på betingelser og prisen for udlejning, dog ikke på de produkter der allerede er under den gamle pris. Sv-Hosting forbeholder sig retten til at tilgå kunders data og produkts data hvis der er mistanke og illegal aktivitet eller overskridelse af handelsbetingelser. Det er kundens eget ansvar at holde deres konto oplysninger opdateret og korrekte.

2. Ansvar for data

Ved brug af produkter fra Sv-Hosting er det på kundens eget ansvar, Sv-Hosting påtager sig ikke ansvaret for data, samt indhold, det vil sige kunden skal selv stå til ansvar for krænkende eller ulovligt materiale

3. Fortrydelsesret

Vi fraskriver de normale 14 dages fortrydelsesret da det produkt kunden modtager er et virtuelt produkt og bliver taget i brug med det samme. Ved specielle sager hvor Sv-Hosting er skyld i kundens produkt har meget nedetid kan der laves undtagelser. Sv-Hosting står ikke til ansvar for hvis kunden køber et forkert produkt, er dette dog tilfældet kan kunden kontakte Sv-Hostings support for at find én løsning så kunden modtager det korrekte produkt.

4. Scripts

Sv-Hosting tilbyder nogle scripts, installere kunden selv scripts på deres produkt må de ikke belaste serveren i en urimelig grad.

5. Betaling og oprettelse

Ved køb af et produkt udstedes der en faktura. Når kunden har betalt for produktet vil et abonnement blive oprettet (Punkt 9) og kundens produkt vil påbegynde opsætning. Kunden kan selv vælge om de vil fornye serveren hver 1, 3, 6 eller 12 måned.

5.1 Fornyelse og udløb af produkt

Det er kundens eget ansvar at forlænge deres leje-periode af deres produkt. Der bliver oprettet en faktura som skal betales 10 dage før produktet udløber, 7 dage før udløbsdatoen vil kunden modtage en e-mail om at deres produkt snart udløber. Er kunden tilmeldt automatisk betaling vil vi hvis den valgte betalingsmethode er kreditkort (quickpay) trække hver dag kl 19 og 5 dage før forfaldsdato for at undgå eventuelle betalingsproblemer, betales der med PayPal vil det være samme dato som forfaldsdato på samme tidspunkt som oprindeligt. Er produktet ikke betalt efter produktets udløbsdato vil kunden modtage en e-mail hver dag i 3 dage om at deres produkt er udløbet og snart bliver slettet hvis det ikke bliver betalt. Har kunden ikke betalt sit produkt 7 dage efter produktets udløbsdato vil det automatisk blive slettet og kan ikke genoprettes.

5.2 Opsigelse af produkt

Ønsker kunden at opsige deres produkt kan manuelt opsige den via PayPals hjemmeside ved at annullere den automatiske betaling og lade sit produkt udløbe, kunden har også mulighed for at kontakte supporten og få supporten til at opsige deres produkt. Ved opsigelse via supoporten kan du blive stillet nogle spørgsmål hvorefter den vil blive opsagt efter besvarelse. Kunden har 5 dages opsigelsesfrist (kl 12:00), opsiges den ikke 5 dage inden udløbsdato kan vi forlænge produktet 1 måned.

5.3 Chargeback

Opretter kunden en chargeback på deres produkt forbeholder Sv-Hosting sig retten til at suspendere kundens produkt indtil chargeback sagen er overstået, leje-perioden vil stadig fortsætte, der refereres til 5.1. Sv-Hosting forbeholder sig også retten til at ringe til kunden på telefonnummeret de har skrevet under oprettelsen af deres konto.

6. Persondata og oplysninger

Sv-Hosting uddeler ikke sine oplysninger videre til en 3. part, det vil sige at oplysningerne mellem Sv-Hosting og kunden bliver fortroligt. Kunden har ifølge persondataloven ret til at få fuld indsigt i de oplysninger, som Sv-Hosting har omkring kunden. Det er kundens eget ansvar for deres kontos sikkerhed, bliver den udsat for uautoriseret brug af kontoen, derfor anbefaler Sv-Hosting at ens kode er med specielle tegn, store og små bogstaver, tal samt ikke ligner nogen af de andre koder kunden normalt bruger.

7. Overtrædelse af betingelser

Hvis kunden overtræder de gældende regler, vil Sv-Hosting give en advarsel igennem mail og ved gentagende gange vil brugeren eller produktet blive lukket eller slettet. Sv-Hosting forbeholder sig retten til at lukke kundens konto eller slette kundens produkt.

8. Datatab eller forsvundet data

Sv-Hosting kan ikke gøres erstatningsansvar for mistet data ved eksempelvis strømsvigt, systemfejl, indbrud eller lignend. Kunden står selv til fuldt ansvar for alt data og tabt data.

9. Automatisk abonnementsbetaling

Ved bestilling af produkt tilmelder kunden sig automatisk abonnement betaling og produktet vil automatisk blive fornyet på udløbsdatoen. Ønskes den automatiske abonnements betaling afmeldt, skal dette meldes skriftligt via e-mail eller support sag. Kunden kan også selv annullere den automatiske betaling via PayPals hjemmeside, hvis den valgte betalingsmethode er PayPal.

10. Support

Vi hjælper med næsten alt, vi forbeholder os retten til at afvise hvis vi har travlt, ikke har løsningen, tager meget lang tid, ikke er igennem vores support system eller e-mail, misbrug af support eller ikke er relateret til dit produkt eller lignende.

11. Server regler & EULA

Reglerne og EULA regler som tilhører de produkter vi hoster accepterer du som kunde automatisk ved køb af produktet.

12. Spil-server lagerplads

Alle kunder som har en spil-server, har et begrænset antal lagerplads. Alle vores spil-servere har 20 GB plads og Minecraft servere er har 4 GB (4096MB) pr GB RAM. Har du som kunde et højere forbrug en tilladt kan du med en special aftale få det forhøjet, har du ikke dette og har et overforbrug forbeholder vi os retten til at suspendere dit produkt og give dig en advarsel via e-mail om at det skal ordnes indenfor 7 dage, ordnes dette ikke har vi ret til selv at tage det nødvendige valg af alle former, eksempelvis sletning.

12.1 Spil-server ressourceforbrug

Hvis kunden bruger et unfair forbrug af ressourcer i forhold til det antal andre kunder som er på samme maskine og deres produkter, forbeholder Sv-Hosting sig retten til at suspendere den server(e) som har et unfair forbrug og give kunden en advarsel via e-mail samt bede kunden om at ordne det indenfor 4 dage, bliver dette ikke ordnet forbeholder Sv-Hosting sig retten til at suspendere produktet og i værste tilfælde slette produktet eller den del fra produktet som tager et unfair forbrug af ressourcer.

13. EULA

Alle servere med tilhørende EULA og regler acceptere Sv-Hosting på vegne af kunde ved opsætning af deres produkt, ved bestilling af et produkt acceptere kunden automatisk produktets EULA og regelsæt.

14. VPS Windows

Vi tilbyder Linux gratis og Windows Server til VPS servere. Kunden kan leje en licens igennem os til Windows Server eller selv installere en Windows Server license, vi står ikke til ansvar for hvis den køre uden license men dette er påkrævet.

Lav din egen serverEr du klar til at begynde?

Start din server idag også giver vi dig 20% rabat på din første server. Brug koden begynd20 ved bestilling.